چرا غذای خونگی؟!
با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

غذا یکی از نیازهای ضروری هست که زن و مرد، کوچک و بزرگ، پیر و جوان نمی شناسد! یه نیاز اصلی و ضروری انسان برای زندگی کردن و زنده بودن؟! ولی واقعا آیا ما فقط غذا می خوریم که زنده باشیم؟! کلا هدف مون از غذا خوردن چیه؟ و چه چیزهایی تو انتخاب و سرو غذا مهم هست؟!

یکی از مواردی که برای خودم همیشه معظل و دغدغه بود همین بود که نمی تونستم غذای بیرون یا فست فود و رستوران بخورم؛ هم علاقه ای نداشتم و هم اینکه چون مقایسه اش می کردم با دستپخت مادر جان و همون انتظار و توقع را داشتم و می دیدم اصلا قابل مقایسه با غذای مادرجان که توی خونه با عشق و صبر و حوصله ی تمام درست می کنه نیست، دیگه سراغش نمی رفتم و علاقه ای هم به شخصه نداشتم.

ولی در عوض به شدت عاشق غذای خونگی و کلا می تونم بگم محصولات خونگی هستم مثل رب گوجه ای که تو خونه گرفته میشه، کیک و شیرینی که تو خونه پخته میشه، ترشی خونگی، آب لیمو و آب غوره ی خونگی، لواشک خونگی، مربای خونگی و هر چقدر که می تونید به این لیست اضافه کنید…چون این علاقه به محصول با کیفیت خونگی تمومی نداره!

ولی واقعا جایگاه غذای خونگی تو زندگی شخصی ما و جامعه ی ما کجا هست؟ چرا هیچ مجموعه ی غذا خوری و رستورانی نتونسته کیفیت قورمه سبزی مامان را سر میز بیاره؟ چرا هر جایی غذا خوردیم بعدش گفتیم خوب بود ولی هیچ چیزی غذای خونه نمیشه؟ چرا این کیفیت خونگی تبدیل به یه برند و یک مجموعه نشد؟؟؟ و هزاران چرای دیگه که باعث شد من را به فکر فرو ببره و دست به اقدام کنه برای اینکه این کیفیت خونگی و بی نظیر تنها و غریب نمونه و تبدیل به یه مجموعه و برند بزرگ بشه…. این دلایل لازم هست ولی کافی نیست. چند تا دلیل دیگر را با هم مرور کنیم:

۱-غذای خونگی یعنی تازگی و طراوت:

توی خونه غذایی از قبل پخته شده یا فریزر شده نیست! همه چیز پخت روز و کاملا تازه هست، هر غذایی که می خوریم همون روز پخته شده، این تازگی و پخت روز بودن باعث میشه غذای خونگی هم سالم تر باشه و هم خوشمزه تر.

۲-خبری از روغن های سوخته و مواد اولیه بی کیفیت نیست:

غذایی که تو خونه پخته میشه با بهترین مواد اولیه پخته میشه و مواد غذایی که قراره سرخ بشن در روغن هایی که چند بار استفاده شده سرخ نمیشن. هر روغن فقط یک بار ازش استفاده میشه به همین دلیل نگرانی در مورد روغن های سوخته و روغن هایی که چند بار از آن استفاده شده وجود ندارد.

۳-شسته شدن مواد غذایی و مواد اولیه به صورت کاملا تمیز و مرتب:

در منزل تمام مواد اولیه ای که برای پخت غذا استفاده می شود قبل از مصرف به خوبی شسته می شوند، چون هم زمان آزادتری در اختیار داریم و هم حجم کمتری را قرار هست بشوریم به همین دلیل با تمرکز و کیفیت بهتری شسته می شوند.

۴-شسته شدن ظروف بعد از سرو و پخته شدن غذا:

تمام ظروفی که غذا در آن پخته شده یا سرو شده بعد از اتمام غذا کاملا تمیز و مرتب شسته می شوند و خشک می شوند.

۵-استفاده از مواد اولیه ی سالم و تازه

استفاده از مواد اولیه ی سالم و تازه مثل برنج ایرانی، گوشت های مطمئن و سالم، رب گوجه ی خونگی در منزل، باعث میشه غذای سالم تر و با کیفیت تری داشته باشیم.

۶-لذت چشیدن طعم اصیل خونگی

فقط با خوردن غذایی که در منزل و با عشق و حوصله ی تمام پخته میشه امکان پذیر هست.

این تعریف و صحبت از مزایا و فواید غذای خونگی به همین جا ختم نمیشه؛ ما در مجموعه ی “ایت نت” امکانی را فراهم کردیم که شما بتونید به راحتی و بدون هیچ دغدغه ای از یک مرجع مطمئن و قابل اطمینان محصولات خونگی و مطمئن را تهیه کنید.

محصولات “ایت نت” شامل انواع غذاهای سنتی-فینگرفود-کیک و شیرینی-میوه آرایی و سفره آرایی و پک های پذیرایی(برای سمینارها و همایش ها، تولد ها و مناسبت ها، پک های ترحیم با بسته بندی مخصوص ترحیم و…..)هست که به صورت ۱۰۰% خونگی و با کیفیت عااالی تولید می شوند و مهم ترین نکته و اصول کاری “ایت نت” ترویج فرهنگ “تازه خوری” و “سبک زندگی سالم” است؛ به همین دلیل امکان خرید لحظه ای در مجموعه ی “ایت نت” وجود ندارد! در واقع “ایت نت” هیچ محصول آماده ی فروشی ندارد و تمامی محصولات بعد از درخواست و ثبت سفارش، تولید و پخت می شوند. به همین دلیل تمامی سفارشات از ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل پذیرفته و ثبت می شوند. ما را به دوستان تون معرفی کنید.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
فریبا کرمی
فریبا کرمی هستم مدیر وبلاگ ایت نت به تولید محتوای کاربردی و رفع دغدغه های روزانه در حوزه غذا و آشپزی و سبک زندگی سالم علاقه دارم.

    خواص و فواید دمنوش های طبیعی و سالم

    مقاله قبلی

    چند ایده ی سالم و خوشمزه برای صبحانه ی کودکان در منزل و مهدکودک

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید

    بیشتر در تغذیه سالم