تفاوت برنج ایرانی و برنج خارجی
با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

برنج ایرانی یکی از قدیمی ­ترین محصولات زراعی است که بشر از هزاران سال پیش به کشت آن اقدام کرده بود. پیشینه کشت برنج به نواحی جنوب شرقی آسیا مخصوصا کشورهای هندوستان و چین باز می گردد. امروزه برنج وعده غذایی اصلی بیش از نیمی از جمعیت کره زمین می باشد و پس از گندم، بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است.

برنج غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان به ویژه افرادی است که در جنوب و شرق آسیا زندگی می کنند. بیشترین مصرف برنج نیز مختص قاره آسیا است که بیش از نیمی از جمعیت جهان را در خود جای داده است.(به طور تقریبی، برنج ۶۰% کالری مصرفی مردم جهان را تامین می کند)

برنج ایرانی هم جزو مرغوب ترین انواع برنج در دنیا است که در این مقاله به معرفی ویژگی های منحصربه فرد برنج ایرانی می پردازیم و اینکه چرا این قدر همیشه به مصرف برنج ایرانی تاکید شده است؟!  تفاوت برنج ایرانی و خارجی چی هست و چجوری یه برنج با کیفیت و مرغوب را انتخاب کنیم؟

در نگاه کلی می توان گفت که برنج ایرانی به مراتب با کیفیت تر، خوش خوراک تر و خوش عطرتر از برنج خارجی است

اما برنج های خارجی اکثراً به صورت قالبی تهیه می شوند. قالبی به این معنی است که برنج های درجه دوم و سوم را خرد می کنند و به صورت آرد در می آورند و دوباره آن را درون قالب های منظم و یک اندازه قرار می دهند؛ به همین دلیل برنج های خارجی از لحاظ ظاهری همه یک دست و یک اندازه          هستند و یک محصول صنعتی به حساب می آیند نه طبیعی و ارگانیک

با مصرف برنج ایرانی بعد از اتمام غذا احساس سیری واقعی دارید ولی بعد از خوردن برنج خارجی احساس سیری که ایجاد می شود کاملا کاذب است و شما بعد از مدتی کوتاه بعد از صرف غذا دوباره احساس گرسنگی می کنید.

مصرف برنج خارجی هم چنین مسائل و عوارضی را به علت شیمیایی بودن و طبیعی نبودن در بلند مدت براتون ایجاد می کند مثل چاقی و اضافه وزن_چاقی شکمی_مسائل و مشکلات گوارشی و …. هم چنین برنج های خارجی به علت داشتن مواد نگهدارنده برای شمایی که به شدت دوست دار مواد غذایی طبیعی و سالم هستید و دوس دارید بعد از خوردن غذا احساس سبکی و راحتی و سیری واقعی کنید توصیه نمی شود.

چگونه برنج خوب را تشخیص بدیم؟

چجوری تشخیص بدیم چه برنجی مرغوب هست؟

برنج خوب برنجی است که در وهله اول پوک نباشد و رنگ روشنی داشته باشد.

و در اثر سایش بین دستان کمی چربی ایجاد کند.

راه دیگر تشخیص برنج ایرانی عطر آن است یعنی اگر برنج را در کف دستانتان ریختید و بو کشیدید باید عطر خوش و تندی داشته باشد. 

 راه دیگر تشخیص جویدن دانه برنج است؛ اگر برنج زیر دندان شما زود خورد شد و شکست آن برنج مرغوب نیست. برنج با کیفیت و خوش پخت برنجی است که زیر دندان سفت باشد و دیر بشکند.

مورد بعدی تشخیص کیفیت بعد از پخت برنج هست:  هرچه مرغوبیت و کیفیت برنج بهتر باشد مسلما پخت مطلوب تری دارد و طعم و مزه ی عاالی را به شما می دهد.

برنج ایرانی تازه باید بعد از گذشت حداقل ۴ ماه پخت شود تا از کیفیت اصلی خود در پخت رونمایی کند. حتما تا حد امکان از برنج کهنه استفاده کنید؛ چون رطوبت خودش را از دست داده و نسبت به برنج تازه قد و پخت خیلی بهتری دارد.

دوستای عزیزم امیدوارم که مطالب براتون مفید و کاربردی بوده باشه، می تونید با دوستانتان به اشتراک بگذارید..

با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
فریبا کرمی
فریبا کرمی هستم مدیر وبلاگ ایت نت به تولید محتوای کاربردی و رفع دغدغه های روزانه در حوزه غذا و آشپزی و سبک زندگی سالم علاقه دارم.

    آشنایی بیشتر با عملکرد کبد در بدن

    مقاله قبلی

    رژیم خودسرانه چه مشکلات و عوارضی را برای بدن ایجاد می کند؟

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید