چرا بعضی زولبیاها پررنگ و بعضی کم رنگ هستن؟
با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

چرا بعضی زولبیاها پررنگ و بعضی کم رنگ هستن؟علت این تفاوت رنگ و نکات مهم در خرید زولبیا بامیه چیه؟

زولبیا بامیه از کجا بخرم؟ و چجوری انتخاب کنم؟ چجوری می تونم بفهمم که اون زولبیا بامیه از کیفیت مناسبی برخوردار هست؟ 

تو این بخش از سلامت eatnet  یه سری نکته های کاربردی ساده را آوردیم که هم آگاهی مون را  در مورد زولبیا بامیه افزایش میده و هم اینکه که کمک می کنه که آگاهانه تر خرید کنیم؛

۱- اولین مسئله اینه که علت تفاوت رنگ زولبیاها چیه؟ تفاوت رنگ زولبیاها برمی گرده به اینکه در تهیه اون زولبیا از زعفرون استفاده شده یا رنگ؟ همون طوری که در تصویر بالا می بینید وقتی رنگ زولبیا کم رنگ تر و مایل به زرد باشه نشون دهنده اینه که از زعفرون استفاده شده در پختش، استفاده از رنگ های غیرمتعارف یا زعفرون تقلبی باعث ایجاد رنگ های تیره و غیر معمولی (مثل قرمز یا نارنجی) در زولبیا میشه.

۲- هر چقدر ضخامت زولبیا نازک تر، رنگ اون شفاف تر و بامیه سبک تر باشه نشان دهنده استفاده از  ماست و نشاسته مرغوب در زولبیا و تخم مرغ بیشتر در بامیه است و هر چقدر وزن شون بیشتر و رنگ شون تیره تر باشه یعنی آرد بیشتری استفاده شده که این نوعی تقلب به حساب میاد.

۳- رنگ های متمایل به قهوه ای، قهوه ای سوخته و تیره نشان دهنده پخت زولبیا بامیه با روغن های سوخته چندبارمصرف و با درجه حرارت بالاست.

۴-در تهیه زولبیا بامیه باید از روغن سرخ کردنی استفاده بشه، روغن باید زود به زود عوض بشه و دما هم نباید زیاد بالا باشه؛به دلیل استفاده از روغن در تهیه زولبیا بامیه و اینکه روغن به دمای محیط و نور بسیار حساس است، این نوع شیرینی باید در محیط خنک و خشک نگهداری بشه.

۵-جاهایی که زولبیا بامیه را در معرض هوای گرم و نور آفتاب قرار می دهند یا ظرف زولبیا بامیه فاقد سلفون و پوشش هست، مناسب خرید نیستن.

۶-بافت و ظاهر زولبیا بامیه باید یک دست، منسجم و ترد باشد و زولبیا بامیه های خمیر، از هم پاشیده، شکرک زده و بیش از حد نرم مورد تایید نیست و مناسب خرید نیستن.

امیدوارم نکته ها براتون مفید بوده باشه و آگاهانه تر بتونیم خرید کنیم.

در مجموعه eatnet تمام محصولات پخت روز هستند و سفارش های شما از ۲۴ ساعت قبل هماهنگ و ثبت میشن، برای سفارش این زولبیا بامیه های خونگی عالی می تونید از طریق سایت یا پیج اینستاگرام ما از طریق لینک زیر اقدام کنید.

صفحه رسمی اینستاگرام ایت نت

 

 

با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
فریبا کرمی
فریبا کرمی هستم مدیر وبلاگ ایت نت به تولید محتوای کاربردی و رفع دغدغه های روزانه در حوزه غذا و آشپزی و سبک زندگی سالم علاقه دارم.

    تفاوت فلفل دلمه ای نر و ماده و کاربردش در آشپزی

    مقاله قبلی

    طرز تهیه فلافل

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید

    بیشتر در تغذیه سالم