دستور پخت فلافل
با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه فلافل خونگی عالی 

سلام دوستای عزیزم طبق درخواست شما عزیزان برای آموزش پخت فلافل امروز آموزش پخت فلافل را براتون آوردیم؛ البته روش تهیه فلافل تنوع زیاد داره و بسته به منطقه جغرافیایی و آموزش هایی که از گذشتگان مون گرفتیم کمی در جزییات با هم تفاوت دارن، ما در اینجا دستور پختی را آوردیم که امتحان خودش را پس داده:

مواد مورد نیاز برای تهیه این فلافل خونگی خوشمزه و سالم:

نخود :  ۲ لیوان

سیر : ۲ حبه کوچک

فلفل دلمه ای نر :  ۱عدد کوچک

فلفل قلمی تند :  ۳ عدد

سیب زمینی :  ۱ عدد متوسط

بکینگ پودر :  ۱ قاشق چای خوری

نمک-زردچوبه-فلفل قرمز : به مقدار لازم

  روغن برای سرخ کردن :  به مقدار نیاز

و اما مراحل پخت :

نخودمون را از ۲۴ ساعت قبل خیس می کنیم، هر ۳-۲ ساعت یک بار آبش را عوض می کنیم تا کاملا نفخ اون خارج بشه چرا که پایه اصلی این غذا نخود هست.

بعد از ۲۴ ساعت نخود را می ریزیم تو یه سبد تا آبش کامل خارج بشه و بعد همراه با سیر+فلفل دلمه ای+فلفل قلمی+سیب زمینی چرخ می کنیم، باید طوری چرخ کنیم که وقتی مواد را لمس می کنیم زبری احساس نکنیم. وقتی موادمون کاملا نرم و یک دست شد،بهش بکینگ پودر(بکینگ پودر باعث میشه فلافل تون ترد و پفکی بشه)-نمک-فلفل قرمز-زردچوبه را اضافه می کنیم و همه مواد را با هم  خوب مخلوط می کنیم و میزاریم تو یخچال ۲ ساعت بمونه. بعد از ۲ ساعت روغن را داخل ظرف گود می ریزیم ، قالب را می زنیم داخل روغن و بعد از مواد می ریزیم داخل قالب و با حوصله فلافل هامون را با عشق سرخ می کنیم تا کامل مغزپخت بشه.

البته میزان تندی این غذا را با توجه به ذائقه تون می تونید با کم و زیاد کردن هر دو نوع فلفل مون تنظیم کنید. بازم اگر که با سیر رابطه خوبی ندارین می تونید ۱ حبه استفاده کنید. این حجم مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی هست.امیدوارم که از پخت این فلافل لذت ببرین و دوست داشته باشین. 

 

با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
فریبا کرمی
فریبا کرمی هستم مدیر وبلاگ ایت نت به تولید محتوای کاربردی و رفع دغدغه های روزانه در حوزه غذا و آشپزی و سبک زندگی سالم علاقه دارم.

    نکاتی که در مورد خرید زولبیا بامیه باید بدونیم؟!

    مقاله قبلی

    خودم را دوست داشته باشم

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید