تفاوت فلفل دلمه ای نر و ماده و کاربردش در آشپزی
با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

تفاوت فلفل دلمه ای نر و ماده و کاربردش در آشپزی

خود من هم تا همین چند مدت پیش نمی دونستم که فلفل دلمه ای هم نر و ماده داره و تفاوت فلفل دلمه ای نر و ماده  و کاربردش در آشپزی متفاوت هست؛ 

فلفل دلمه ای ها در رنگ های مختلف و در ۲ نوع نر و ماده هستند:

فلفل دلمه های نر در انتهاشون ۳ برجستگی هست مثل فلفل دلمه ای سبز رنگ تصویر بالا. نرها کم تخم تر و تندتر هستند و مناسب پخت و پز هستند.

فلفل دلمه های ماده در انتهاشون ۴ برجستگی هست مثل فلفل دلمه ای قرمز رنگ تصویر بالا. ماده ها پردانه هستند ولی شیرین تر، و برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسبن اگر که فلفل دلمه ای ماده را در غذا استفاده کنید بعد از پخته شدن طعم تلخی داره.

تفاوت فلفل دلمه ای نر و مادر

این نکته های ظریف در آشپزی، آشپزی را لذت بخش تر و دیدگاه مون را نسبت به خرید کردن و آگاهانه زندگی کردن در همه ابعاد تغییر میده. امیدوارم این پست براتون مفید بوده باشه و از زندگی در تمام ابعاد لذت ببرید.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
فریبا کرمی
فریبا کرمی هستم مدیر وبلاگ ایت نت به تولید محتوای کاربردی و رفع دغدغه های روزانه در حوزه غذا و آشپزی و سبک زندگی سالم علاقه دارم.

    pms چیست؟ و علائم آن چیست و  نحوه بهبود عملکرد بدن در دوران pms و دوران قاعدگی

    مقاله قبلی

    نکاتی که در مورد خرید زولبیا بامیه باید بدونیم؟!

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید

    بیشتر در آشپزی